Planet
Rovinj

Masaža

Planet Rovinj

Hermana Dalmatina 8
52210 Rovinj
+385 91 2535225
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.yogasadhana.hr
www.facebook.com/YogaCentarSadhana

 

Aromaterapija: metoda korištenja biljnih esencijalih ulja s ciljem obnavljanja (pomlađivanja kože), relaksacije tijela i uma, osvježenja. U kupkama i masažama koriste se blagodati eteričnih ulja dobivenih od listova, cvjetova, plodova i korijenja ljekovitih biljaka čiji izbor ovisi o individualnim potrebama klijenta. Aromamasaža preporučuje se za tretmane učvršćivanja kože, a osobito je učinkovita u borbi protiv stresa, unutarnjeg nemira i lošeg raspoloženja jer utječe na uravnoteženje osobe podvrgnute tretmanu.

Ayurvedska masaža: tehnika koja se zasniva na više od 5000 godina starom učenju o ravnoteži duha i tijela, a tretman tijela provodi se toplim sezamovim uljem koje se u laganom mlazu izlijeva na kožu glave.

Hot stone masaža: masaža koja kombinira toplo i vrlo toplo kamenje specijalnog vulkanskog porijekla koje dugo zadržava postignutu temperaturu, s hladnim kamenjem. Masaža kamenjem prikladna je za one koji se žele osloboditi napetosti i grčeva u mišićima.

Refleksoterapija: porijekom s Istoka, ova drevna masaža refleksnih točaka na stopalima učinkovito relaksira osobu, uspostavljajući nesmetan protok životne energije u cijelom tijelu poremećen stresnim načinom života.

Shiatsu masaža: masaža porijekom s Istoka koju terapeut provodi pritiscima prstiju na tijelo pri čemu osoba leži na tlu lagano obučena

Rovinj
Preporučujemo :-)