Planet
Rovinj

Zaronimo zajedno u unutarnji svijet u kojem je vibracija zajednička!

Pozivam vas na jedno neobično ljetovanjem praćeno povratkom Prirodi i sebi samima. U ugodnoj atmosferi s ljudima koji žele nešto više uraditi za sebe, možete uživati u veg. prehrani, seminarima samorazvoja, vježbama razgibavanja, večernjim programom, mirisima mediteranskog bilja i mora. Negdje duboko u nama sakrilo se nesputano dijete koje se voli igrati, uživati u životu, tajnovitosti stvaranja i ljepoti oko sebe i u sebi. Kada se uskladimo s prirodom, kada uronimo u njene blagodati, otvara nam se svijet našeg iskonskog načina postojanja i osmijeh tada ne silazi s naših lica. Počinjemo rezonirati u harmoniji sa zahvalnošću i unutarnjim mirom ("Hej! To djeluje!"), dozvoljavajući sadašnjoj svjesnosti da zauzme prebivalište u središtu našeg bića. Nadalje, počinjemo svjedočiti kako se to odražava i na "vanjski" život. Vanjska manifestacija počinje zrcaliti unutarnje Dobro - namjere dolaze u obliku novih odnosa, financijskog obilja, zanesenog izleta, blaženog mira, užitaka ili života u igri ispunjenog ekstazom. Stvarnost unutarnje dubine i evolucija svijesti se odvija prilikom povećanja svjesnosti i smanjenja patnje čime se otvaraju vrata novih mogućnosti.

Rezonantni val počinje teći izvan našeg tijela i stvaraju se isprepletena polja energetske transformacije, a time se javlja osjećaj povezanosti ("Svi smo mi Jedno") usmjeravajući nas ka individualnoj i kolektivnoj harmonizaciji. U takvom jedno-esencijalno-kreativnom prostoru i vremenu otvaramo se energetskim kupkama čime se pročišćavamo na svim nivoima, pokrećući kotač od individualne ka kolektivnoj svijesti i obratno.

Bilo da uronite u nepoznati svijet unutar sebe kamo će vas voditi iskusni voditelji iz cijeloga svijeta ili ćete otkrivati skrivene uvale, nepregledne vidike, divlju otočnu prirodu, lješkariti na pješčanim plažama, uranjati i plivati u moru, put će vas uvijek voditi ka otkrivanju opipljive i žive ljepote unutar vas samih.

Tekst preuzet sa stranice: www.harmony.hr

Rovinj
Preporučujemo :-)